Minőségi gyermek és felnőtt ruházat.

Rólunk

Minőség és sokszinűség


Az üzlet több mint tíz éves múltra tekint vissza, óriási tapasztalatunk van a legmegfelelőbb ruhák kiválasztásában és eladásában.
Termékeink a legmagasabb minőséget képviselik, mind anyag, mind design tekintetében. Különleges, kisszériás termékek, gondosan összeválogatva.
Van hagyományos üzletünk is, mely a Debrecen Plaza Bevásárlóközpont 1. emeletén, a mozi mellett található. Ha segítségre van szükséged, bátran hívd a 06302228831 számot 10:00 – 18:00 között, munkatársaink örömmel állnak rendelkezésedre!

Forgalmazott márkáink

(Spanyol)
(Spanyol)
(Magyar)

A Mayoral márka több mint 40 éves múltra tekint vissza. 2007 óta képviselteti magát Magyarországon is, és mára már vezető szerepet tölt be a hazai gyermekruha kínálatban is. Spanyolország egyik legjelentősebb gyermekruházati márkája, és az egyik legsikeresebb gyermekruha-készítő cég Európában. A gyermekdivat szakmába, a Mayoral a divatot teremtő cégek közé tartozik. A vállalat fő termékkörét kiváló minőségű gyermekruhák széles választéka képezi, megcélozva az újszülöttől a 18 éves korig terjedő korosztályt. A kollekciókat a nemzetközi aktuális trendnek megfelelően készítik, a legjobb anyagok felhasználásával, figyelembe véve a gyermekek igényeit, kényelmét és a biztonságot.

 

Vidámság, játék és sokszínűség! Ezek azok a szavak, amelyek jellemzik a Desigual márkát. A Desigual története 1984-re nyúlik vissza, amikor is egy svájci születésű spanyol fiatalember, Thomas Meyer elhatározta, hogy megalkot egy olyan ruhakollekciót, és ezzel együtt egy teljesen egyedi stílust a fiatalok részére, amely túltesz saját közvetlenségén és eredetiségén. A spanyol Desigual ruhái különböznek minden más ismert márkáétól. Minden egyes darab egy remekmű, amely ötvözi a kiváló minőség mellett a legújabb technológiákat, alapanyagokat és a művészi kreativitást. A Desigual túl a saját eredetiségén és sokszínűségén – már a kisgyermek ruháktól egészen a felnőtt méretekig – igazi egyéniséget kölcsönöz a ruha viselőjének. Szemlélje a divatot, a Desigual „szemüvegén” keresztül!

 

A Chipi&Chips magyar termelőtől származó márka. Már több mint 30 éve van a piacon családi vállalkozásként a vásárlók legnagyobb örömére. Elsősorban pamut alapú, hordható ruhákat gyártanak 3-14 éves korig.

 

A fentieken túl forgalmazunk még olasz fast fashion termékeket is hölgyek számára.